Hvad er en privat pasningsordning?

Privat børnepasser

En privat børnepasser er godkendt af kommunen, på samme betingelser som en kommunal dagplejer.

I forbindelse med den nye dagtilbudslov i maj 2018, må jeg kun omtale mig som privat børnepasser, og ikke som selstændig dagplejer, da vi ikke må bruge ordet dagplejer🙃Som privat børnepasser skal vi også tilrettelægge dagens aktiviteter, så det fremmer børns læring, gennem trygge læringsmiljøer. Men dette er ikke nyt her hos mig, da vi altid har været rundt om alle læreplanstemaerne.

Jeg betaler selv for de ting, såsom barnevogne, cykler, legetøj, udflugter mm.,der bruges i min private pasningsordning.

Jeg skal selv finde mine børn, der bliver ikke henvist nogen fra kommunen. Ofte henvender forældre sig allerede mens de venter sig, fordi de bare VIL have en plads her.

Egenbetalingen er også billigere end en kommunaldagplejeplads. Og det er fordi, der ikke tilbydes gæstepasning, når Jeg holder fri,ferie mm. Så besparelsen kan evt dække en barnepige udgift.

Her er ingen nedskærringer eller forringelser.

I en privat pasningsordning vil barnet blive mødt af den samme voksne hver dag. Og det er meget trygt for dit barn, ikke at blive kastet rundt mellem flere forskellige gæste passere. 

Du har mulighed for at følge min private pasningsordning på FB under navnet Naturtumlingerne -privat pasningsordning v/ Linda Bennedsen

Søger du en plads et andet sted i kommunen, kan du finde en navne/adresse liste på Tønder Kommunes hjemmeside. Er det en anden kommune, så findes der en side på facebook der hedder find selvstændig dagplejer..

Hvad er en privat pasningsordning?

I forbindelse med den nye dagtilbudslov som blev godkendt i maj 2018, må jeg ikke længere omtale min forretning med ordene "dagpleje" eller "privat børnepasning". Men kun omtale den som en PRIVAT PASNINGSORDNING.

Ordet er helt nyt og findes ikke i den danske ordbog, så her kommer en fortolkning af navnet:

"Privat pasningsordning" er i et privat hjem, hvor der passes, hygges, krammes og leges. I en "privat pasningsordning" arbejder der engagerede voksne, som former og udvikler børns kompetencer, alt imens forældrene er på arbejde, og det gøres med stor glæde og omhu, da børnene er det vigtigste i verden.

Håber, at I kan lide vores nye navn og alt hvad det står for🙂